Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Noen tilbakemeldinger

Hei Lillian! :)

Kan begynna med og sei for ei flott heimasia du har!:)

Også: Tuuusen tusen takk for FANTASTISK go hjelp eg har fått av deg!! Ang min kjære Borken, og ikkje minst min eldste hund Poppy. Etter første samtale med Poppy, blei han omtrent HEILT forandra! Leiken, lykklig, har ikkje vore sjuk(!!!!!) ikkje bitt elle angrepe nokon!

Etter 12 år med klippekort hos dyrelegen og fleire forferdlige episodar der han har bitt, og blitt beten, så var det nesten litt uvirkeli!

Og andre gong med poppy...ja..alt hadde jo absolutt sin naturlige forklaring... :)

Eg og Borken har forresten hatt nokon utrulige stunder etter samtalen med deg. :) Der eg har fått meir enn nok bevis på kontakt!

Også vil eg sei Tusen takk for at du stilte opp på så kort varsel i vår vetle "krise" ein ettermiddag!

Eg er deg evig takknemlig, og glede meg allerede til neste time!! :D Du e utrulig dyktig!

Mvh Lillian:)

- Lillian, [email protected]

Hei Lillian:)

Vil takke for samtalen som du hadde med pusen vår.Bare to dager etter at du var her så begynte hun å endelig å gå utendørs igjen etter omtrent 2 år.Hun er blitt mye mindre skvetten også.Så vi føler at vi har fått tilbake den gode gamle katten vår.Jeg er glad jeg fulgte intuisjonen min om å kontakte deg:)Klem fra Bente

- Bente

Hei, Lillian!

Så flott hjemmeside du har fått deg. Bildene dine er utrolig vakre. Lykke til videre med det gode arbeid. Klem fra Elisabeth!

- Elisabeth, [email protected]

Hei Lillian :-)

Tusen takk for Skytsenglesamtalen! Det var til stor hjelp for meg,og mange brikker falt på plass. Det kom sterke, gode energier fra brevet mens jeg leste, og alt føltes så riktig. Jeg skal forsøke å følge de gode rådene Skytsengelen min har gitt meg gjennom deg. P.S. Takker også for hjelp med katten. Klem Vibecke

- Vibecke

Hei,då va samtalen lest og fekk utrolig mye ut av samtalen.Fekk forklaring på mye og ikje minst ein bekreftelse på at hesten har da bra. Utrolig morsomt å lese med at hesten har både humor og sarkasme, og ikke minst de tingene eg trengte å få svar på,fikk jeg vite dt eg trengte.Supert altså,ser fram til neste samtale=)

- Iselin Løvhaugen

Hei igjen Lillian ;-) Takker så mye for samtalen du gjorde med Ginvang!Vi har nå fått hjelp av dyrelegen, å hesten er blitt "NY" i sin adferd,å jeg kan håndtere han i alle situasjoner, han sparker ikke etter meg lengre,står helt i ro når jeg steller han, og ikke minst, han kan stå inne i boksen sin UTEN annen hest på stallen.Men med meg til stede, dette er helt himmelsk! ;-DFøler jeg fårstår han nå, å han meg. Vi trengte virkelig denne samtalen, så tuuuuusen takk igjen.

Hilsen Jeanette.

-Jeanette, [email protected]