Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om meg

Jeg er en undrende sjel, følsom men også med en stor indre styrke, som jeg først i de senere år har fått kontakt med. Som barn var jeg tilbaketrukket og beskjeden. Jeg syntes verden var skummel og litt vanskelig å forstå seg på. Derfor var jeg også endel alene og trivdes i eget selskap. Etterhvert trodde jeg at viss jeg gjorde alt som var riktig og forventet av meg, så ble det lettere å passe inn og få aksept. Og det fungerte fint i mange år, helt til jeg følte meg kvelt og ikke hadde en anelse av hvem jeg egentlig var. Det var da reisen tilbake til meg selv startet. En utfordrende men også givende reise.

Jeg hadde en fin oppvekst med en familie bestående av; foreldre, to yngre brøde og flere firbente. Det har alltid vært dyr i vår familie; bl.a hunder (en om gangen), katter, fugl og fisk. Den første schäferhunden, Raya, ble anskaffet som valp på samme tid som jeg kom til verden. Så hun og jeg voks opp sammen. Hun betydde veldig mye for meg og var vel min beste venn på mange måter. Raya ble 9 år. Da jeg hadde fullført allmennfag på videregående, flyttet jeg hjemmenfra. Jeg gikk et år på folkehøgskole i Stavanger, før jeg flyttet til Bergen for å gå allmennlærer utdannelse. Den fullførte jeg våren 2004 og jobbet siden et år som vikar rundt om i Bergen. Barn er fantastiske skapninger og jeg trives rundt dem. Men jeg klarte ikke helt å lande som lærer, eller forventningen av rollen som lærer.

Det var underveis i min lærerutdannelse jeg påbegynte min reise tilbake til meg selv. Jeg gikk flere kurs, mange innen healing. Det ga meg mye, men etterhvert kom jeg over noe som ga en dyp gjenklang i mitt hjerte og en gjenkjennelse jeg ikke da klarte å sette ord på, nemlig dyretolking. Selv om jeg var undrende til om dette var mulig, var det som om jeg visste svaret langt inni meg. Dette måtte jeg bare lære. Siden denne oppdagelsen er blitt så viktig for meg, ønsker jeg å dele litt av historien her.

Jeg søkte og fikk praksisplass hos Astrid Moe ved Flammehuset. Her var jeg student i ett år. Astrid er en fantastisk lærer. Jeg tar av meg hatten for alt arbeid hun har gjort, både når det gjelder å gjøre dyretolking mer stuerent, og for alle dyrene hun har hjulpet (ikke minst eiere). Året hos Astrid var spennende, lærerikt og ikke minst utfordrende. Mange av mine illusjoner og frykter kom til syne. Jeg lærte utrolig mye om meg selv og ikke minst om dyrenes verden. Dyr er fantastiske, fulle av humor, visdom og alvorsord. Ikke minst er de takknemlige for å få en stemme og for å få formidlet hvordan de har det på godt og vondt. Gjennom min kontakt med dem føler jeg også at jeg blir et visere og helere menneske. Mitt hjerte hadde fått en ny åpning.

Jeg er også nødt til å vie litt av oppmerksomheten til en stor læremester som har favnet meg med sin visdom. Dette året var jeg nemlig så heldig at det kom en vakker hest inn i livet mitt. En majestetisk hoppe ved navn Frøken Julie. Jeg tok imot henne med ydmyke og ganske redde armer. Hester har for meg alltid vært blant de vakreste og mest fascinerende skapninger i dyreverdenen, men jeg har også alltid hatt en stor og uforklarelig frykt for dem. Men jeg kunne ikke, klarte ikke og ville ikke si nei til en slik mulighet. Julie ankom bynestet en kald vinternatt og bådnet mellom oss ble dannet i det vi fikk blikkontakt (klisjé som det enn måtte høres). Vår reise startet. Jeg følte meg som et usikkert lite barn rundt henne, og hun følte seg som en stolt mor for meg (i følge henne selv). Hun viste meg mye ømhet og tålmodighet oppi all min frykt. Men det er klart hun utrfordret meg, jeg skulle da lære noe også ;). Julie er en streng, men mild og vis lærer. Jeg er henne evig takknemlig for at hun kom inn i livet mitt og ikke minst over hennes tidligere eier som følte at jeg var den riktige for Julie, eller nærmere bestemt: at vi var riktige for hverandre.

13. Juni 2006 fikk jeg lisens som Dyretolk. Det var med blandede følelser jeg avsluttet mitt kapittel som praksiselev. Både stolhet, vemodighet og en stor porsjon takknemlighet.

Dyretolking er nå en viktig del av livet mitt og jeg håper og tror det fortsatt vil være det fremover. Dyretolking er blitt en av mine to hovedmisjoner som jeg brenner for.

Min andre hovedmisjon er Auratransformasjon™, som hjertet mitt etterhvert ledet meg til. Auratransformasjon™ har vist seg å være så viktig for meg at dette er noe jeg må dele med flere. Mange brikker har falt på plass og jeg har fått et nytt ståsted i meg selv.

Min intensjon er å hjelpe mennesker og dyr, tilbake til seg selv, tilbake til kjærligheten og øyeblikket. Mitt arbeid kommer fra hjertet og jeg har selv gått veien og høstet mange erfaringer, som jeg ønsker å dele. Jeg vet dette er en av mine viktige oppgaver her i livet.

Jeg er kreativ og skapende og har også en visjon om at mine bilder kan bidra til å åpne hjerter.

For den som ønsker noe mer håndfast, har jeg ført opp noen utdannelser/kurser jeg har gått:

  • Allmennlærer 2004 (med fordypning i kunst og håndverk)
  • Silva Ultra Mind 2003 ( v.Deborah Borchgrevink)
  • Reiki lærer 2005 (v. Irene Evensen)
  • Reconnective healing og Personal Reconnection 2004/-05
  • Kommunikasjon med din skytsengel 2006 (v. Astrid Moe)
  • Autorisert Dyretolk 2006 (v. Astrid Moe)
  • Auraformidler 2009 (v. Henriette Gustavsen og Berit Reaver)